Izvor: Scandal.rs, 12.Okt.2018, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLEDATE GA U SERIJI “ISTINE I LAŽI” Bio je zvezda rijalitija, prerušavao se u ženu, hapsili ga u Americi, a dobio je ponudu i da snimi PORNIĆ!

Glumac i baletan Dušan Kaličanin privukao je simpatije javnosti ulogom Jovana u seriji “Istine i laži”. Joca je duhovit, prati poslednje modne trendove, često tračari, ali je radoholičar koji je odan svome šefu Radetu Božiću, kojeg igra Svetislav Bule Goncić. Kaličanin se pre pet godina često pojavljivao u domaćim tv emisijama kao androgeni umetnik Ra. The post GLEDATE GA U SERIJI “ISTINE I LAŽI” Bio je zvezda rijalitija, prerušavao se u ženu, hapsili ga u Americi, a dobio je ponudu i da snimi PORNIĆ! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.