GLEDAOCI U ŠOKU, OVO NIKAD NISU URADILI: Dalila i Car se žestoko izvređali, RASKINULI, a SAD OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2022, 09:19

GLEDAOCI U ŠOKU, OVO NIKAD NISU URADILI: Dalila i Car se žestoko izvređali, RASKINULI, a SAD OVO!

Pravo iznenađenje.

Nakon što se emisija "Pitanja gledalaca" završila, Dalila Dragojević je krenula u garderober da se presvuče, a Filip Car je krenuo za njom, kako bi završili razgovor i rekli sve što nisu želeli pred svima za crnim stolom. Ono što je sve zaprepastilo, jeste to što su Dalila i Car sve vreme normalno i mirno razgovarali, a navikli smo na drame, vređanja i pljuvanja.

- Mene ne zanima komunikacija sa tobom - rekla je Dalila.

- Mene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zanima, neću da ti kažem za crnim stolom, hoću ovako. Znam koliko si stvari napravila zbog mene, koliko si sebi naudila zbog mene. Znam koliko si ljuta, znam koliko ti je teško. Želim da znaš da ni ja nisam ravnodušan. Budiš u meni veliku grižu savesti jer i ja sam razmišljam o tebi i o tome kakav sam. Mnogo se loše osećam zbog toga što sam te pljunuo, meni se to nikada nije desilo. Ja da vidim da to neko uradi ja bih ga ubio. Nekada sam sebi ne mogu pomoći i imam grižu savesti, loše se osećam. Najbolje je za nas oboje možda tako, da se saberemo i smirimo - govorio je Car.

- Uzmi pare, meni pare ne trebaju - rekla je Dalila.

- Prišao sam ti jer znam koliko sam te povredio, stalo mi je da znaš da mi nije svejedno - govorio je Filip.

- Ja tebe volim, stalo mi je do tebe i ti to znaš. Ali ja ne mogu da budem sa tobom. Došlo mi je tako da vidim da se sve vrti u krug, a kod mene samo mora da ide napred. Ja ne funkcionišem uopšte, i kad treba da imamo odnose ja ne mogu jer mi se vrte stvari po glavi. Imam pred očima imam pljuvačku i to me muči. Neosporno je da sa tobom imam najveću strast, ali imam blokade koje si mi ti napravio. Dobijam osećaj gađenja, ali neću da se pravdam nikome. Najviše volim da se ljubim sa tobom, tebe najviše volim, sa tobom najveću strast imam, ali imam blokadu - navela je Dragojevićka.

- Čekaj, ti si rekla danas da ti smetaju svetla - rekao je Car.

- Rekla sam to a i da postoji još nešto. Danas sam imala blokadu zbog toga i eto sada znaš. Ne vidim sebe pored tebe, ne vidim perspektivu sa tobom - priznala je Dalila.

- Meni deluje sad kao da je tebe emocija prošla - dodao je.

- Nije tačno i to to dobro znaš. Ja samo zbog svega što si uradio imam blokadu. Danas sam opet doživela tvoje pucanje vena, dranje, pretnje... Biće meni teško zbog tebe, ali ću se sklanjati i trudiću se da ti to ne viđaš... Ja sam završila odnos sa tobom i ja ću snositi krivicu za sve - rekla je Dalila.

- Kada ti uradiš neku sitnu provokaciju, meni se vrate slike i podsetim se svega lošeg što smo uradili - rekao je Car.

- Okej, nismo dobri jedan za drugog, tako da je najbolje da stavimo tačku. Da mi neko govorio da peckam i pevam pesme nekome tamo, ja ću dokazati tebi a i sebi da mene niko u kući ne interesuje. Sa svim onim što imam u svom životu, nemam nameru da se bavim više ovim - navela je Dalila.

- Ja sam i Luksu rekao da ja tebi za Dejana verujem, ali je ne želim takvu. Gledam te kao nekoga mog i ne želim da se ponašaš tako. Pokušala si i sa njim drugi put pa si se ohladila - dodao je Filip.

- Nije to razlog isti kao i sa tobom. Ti si mene previše povredio, to je razlog. Sve te neke sitnice, meni su se skupile i to mi ne da više da nastavim... Ne mogu više sa tobom. Da si ovako razgovarao sa mnom kada sam pravila greške, ti nikada ne bi imao problem sa mnom, ali ne, ti si morao da praviš haos. Pričaš da te je strah da pričaš sa mnom, a nije te strah da me pljuneš - rekla je Dalila.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.