GLEDALA DETE NA INFUZIJI! Poznata kreatorka iznela DETALJE BORBE sa koronom: Pojavi se TAJ STRAH...!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020, 19:09

GLEDALA DETE NA INFUZIJI! Poznata kreatorka iznela DETALJE BORBE sa koronom: "Pojavi se TAJ STRAH...!"

"Takođe, najveća bojaznost je bila za moje roditelje, koji žive ispod nas."

Suzana Perić, poznata modna kreatorka, u jutarnjem programu Prve televizije otkrila je detalje borbe sa koronavirusom, kojim je bila zaražena i njena ćerka Tifani.

Zajedno, kod kuće su primale terapiju, a kako kreatorka napominje, nije im bilo nimalo lako.

- Bila sam bolesna više od dve nedelje, a moja ćerka je takođe bila bolesna. Meni su se jako brzo javili simptomi, dva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << puta sam bila pozitivna na testu. Važna je ta psihološka borba, da prevaziđeš sve. Meni su se simptomi javili naglo, prvog dana, malaksalost, vrtoglavica, temperatura. Odmah sam otišla u kovid ambulantu i odmah sam to saopštila svim ljudima sa kojima sam bila u kontaktu. Bukvalno sam stavila na papir gde sam se kretala i gde sam sve bila, da bih ljude upozorila - ispričala je Suzana, pa nastavila:

- Užasno je kad vidite svoje dete koje leži na sofi pored vas i prima infuziju. U trenutku se pojavi taj strah. Takođe, najveća bojaznost je bila za moje roditelje, koji žive ispod nas.

I nakon što je preležala koronu, malaksalost je i dalje prisutna.

- Osetila sam se loše posle korone, ali ima ljudi kojima se i gore desilo, pa ne kukam. Ali i dalje osećam malaksalost. Tifani i ja smo posle, zajedno sa mojom prijateljicom i njenom ćerkom, otišle na Zlatibor, to nas je regenerisalo, boravak na svežem vazduhu - kaže Suzana.

(VIDEO) "SANJA I JA SMO SE SVAĐALI NA KRV I NOŽ" Nikola Đorđević otkrio detalje veze sa pevačicom grupe "Hurricane"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.