GDE JE NESTALA TVOJA TUGA? Zilha OTVORILA DUŠU - OVE reči ne ostavljaju NIKOGA ravnodušnim (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2020, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"GDE JE NESTALA TVOJA TUGA?" Zilha OTVORILA DUŠU - OVE reči ne ostavljaju NIKOGA ravnodušnim (FOTO)

Mnogi joj zbog ovih reči skidaju kapu!

Zilha Karišik, još uvek zakonita supruga Edisa Eda Fetića, za sada je dosledna svojoj odluci da se javno neće izjašnjavati o svim neprijatnostima i bolu koji joj mesecima unazad zadaje muž, koji se u "Zadruzi" ne odvaja od svoje ljubavnice Dragane Mitar.

Ona ne želi da mu pređe preko toga što ju je javno ponizio i prevario, o čemu govori i činjenica da je u Novom Pazaru podnela zahtev za razvod braka, ali i tužbu kojom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potražuje deo Edovog honorara, zbog njihovo troje dece. O tome kroz šta sve prolazi otkako je Edo u "Zadruzi" još uvek ne govori, međutim katkad objavi neku fotografiju ili citat kojim kaže sve što joj je na srcu, što je i ovaj put bio slučaj.

- Upitan je čovek: "Gde je nestala tvoja tuga?". Odgovorio je: "Pao sam na sedžu, pa je iščezla" - piše na fotografiji koju je objavila Zilha.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.