GAGI NE VERUJE U ĆERKINE PEVAČKE SPOSOBNOSTI?! Neće Luna pevati, nije spremna! Šta će ona reći?

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2019, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GAGI NE VERUJE U ĆERKINE PEVAČKE SPOSOBNOSTI?! Neće Luna pevati, nije spremna! Šta će ona reći?

Hoće li mu oprostiti?

Zadrugari su nakon izazova Velikog šefa odlučili da se relaksiraju pred prvu žurku koja ih večeras očekuje na velelepnom imanju u Šimanovcima. Dok su ostali u grupama provodili vreme u najrazličitijim aktivnostima, Gagi Đogani i zadrugar su pričali ispred paba.

Interesovalo ih je koji će muzički gost večeras uveličati žurku, a jednom zadrugaru je palo na pamet da to može biti Luna Đogani, Gagijeva ćerka i pobednica druge sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Zadruge". Iako je ona nedavno otpočela muzičku karijeru i objavila singl prvenac koji je odlično prošao, njen otac smatra da ipak nije pravi trenutak da održi samostalni nastup.

- Ne može ona sad jer nije spremna - bio je iskren frontmen grupe "Fanki Dži".

Da li je mislio na to da njegova naslednica još uvek nije spremna da održi prvi samostalni nastup pred svim zadrugarima i milionima gledalaca, već da dodatno treba da uvežba repertoar i scenski pokret, prosudite sami.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

ŠTA MU JE? Zadruga 3 još nije ni počela, a Tomović već BESAN, REŽI i PLJUJE sve u karantinu! Snimak za NEVERICU!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NIJE ONA SPOSOBNA DA PEVA! Gagi isprozivao Lunu, a nije bio ni svestan!

Izvor: Svet, 11.Sep.2019, 15:39

Luna Đogani otpočela je muzičku karijeru, a Ivan Gavrilović počeo je da sumja da će baš ona pevati na žurki.. Ipak, njen otac Gagi, sa kojim je razgovarao Ivan, ne misli da je Luna spremna za nastupe.. . “Ona će sto posto doći, ali ne večeras. Neka je dovedu kad je poželim. Ne može ona...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.