GADNO NA TOLIKO NIVOA! Zvezdan nadmašio sam sebe u nehigijeni, da li je moguće da ovo stavlja na lice?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 11:32

GADNO NA TOLIKO NIVOA! Zvezdan nadmašio sam sebe u nehigijeni, da li je moguće da ovo stavlja na lice?!

Jedno veliko ne!

O higijenskim navikama Zvezdana Slavnića spekuliše se već mesecima, a neretki su kadrovi iz Bele kuće u kojima Slavnića vidimo kako nosi isti donji veš po nekoliko dana, briše međunožje tuđim peškirima koje nakon upotrebe vrati u orman (?!), a "umivanje" vlažnim maramicama je postala njegova svakodnevica.

I taman kada je milionski auditorijum pomislio da nema dalje, Zvezdan je odlučio da sve demantuje i pokaže kako "ispod dna ima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dno".

Budući da su noćas tokom emisije "Pitanja novinara" upravo on i Anđela Đuričić bili glavna tema, sve kamere bile su uprte u Zvezdana, pa je u jednom trenutku snimljeno kako Zvezdan vlažnom maramicom briše đonove svojih patika, da bi tokom žučne rasprave u koju je upao sa bivšom devojkom tu istu maramicu trljao po rukama, i kao "trešnjica na šlagu" na kraju obrisao lice tom istom maramicom...

"Je l' realno ovo?", "Au, kakva nehigijena", "ne zna se šta je gadnije, ovo što priča ili ovo što radi sa maramicom", glasili su neki od komentara ispod snimka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.