(Foto) Poslednje javno pojavljivanje Žarka Lauševića pred smrt - glumac ga poljubio u ruku iz poštovanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2023, 14:33

(Foto) Poslednje javno pojavljivanje Žarka Lauševića pred smrt - glumac ga poljubio u ruku iz poštovanja

Poslednje javno pojavljivanje Žarka Lauševića - iznuren

Porodica poznatog glumca je potvrdila da je preminuo Žarko Laušević

Žarko se pre nekoliko dana prvi put pojavio u javnosti posle bolničkog lečenja u KBC Bežanijska kosa zbog problema sa plućima. Iako je za kratko vreme izgubio čak 15 kilograma, vešto se hvata rada na novim projektima.

Razlog njegovog pojavljivanja bila je premijera filma "Heroji Halijarda"

Žarko je na binu, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << premijere filma "Heroji Halijarda" izašao iznuren i znatno mršaviji u odnosu na poslednje pojavljivanje, a publika ga je dočekala ovacijama. Posebno emotivna scena, koja je terala suze na oči, bila je ona kada je Petar Božović Lauševiću poljubio ruke i jako zagrlio. U tom trenutku u sali su svi zaplakali zbog dirljivog prizora.

Podsećamo, Laušević je pre hitne hospitalizacije završio snimanje filma "Ruski konzul", dok mu je za seriju "Kalkanski krugovi" u tom trenutku ostalo nekoliko snimajućih scena, te su producenti došli na ideju da preostale kadrove snime pomoću mobilnog telefona, odnosno da se u njima samo čuje glumčev glas, jer su doktori naložili da se ne napreže previše.

Gromoglasni aplauz koji je Žarko dobio pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ovo je bilo poslednje pojavljivanje Žarka Lauševića u javnosti: Iako teško bolestan poklonio se publici, pozdravljen ovacijama (FOTO)

Izvor: 24sedam.rs, 15.Nov.2023

To je bilo njegovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon hospitalizacije u KBC Bežanisjka kosa zbog problema sa plućima.

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.