Fotka iz Španije rekla više od 1000 reči: Ovo je istina o bračnom životu Anastasije i Nemanje Gudelj

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2023, 00:07

Fotka iz Španije rekla više od 1000 reči: Ovo je istina o bračnom životu Anastasije i Nemanje Gudelj

Slika bacila novo svetlo na mladi par!

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su se nedavno tajno venčali tokom leta, a za javnost su lepe vesti otkrili tek nekoliko nedelja kasnije.

Iako sada već uživaju u braku, Anastasija svaki slobodan trenutak provodi sa njim. Sudeći po njegovom osmehu, fudbaleru itekako prija da je u društvu svoje drage, pa zbog bračnog života ne skida osmeh s lica.

Anastasija, koja se preselila u Španiju zbog svog supruga, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objavila je fotografiju na kojoj poziraju nasmejani, a ona je u atraktivnoj kombinaciji sa veoma dubokim dekolteom. Osim toga, burma na Anastasijinoj ruci takođe je privukla veliku pažnju.

U opisu slike stavila je i emotikone srca i znak beskonačnosti, što često stavlja u opisu njihovih zajedničkih fotografija, aludirajući da je njihova ljubav večna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.