Filip hvali svoju dragu: Aleksandra je dama i bez gaćica

Izvor: Scandal.rs, 24.Okt.2016, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip hvali svoju dragu: Aleksandra je dama i bez gaćica

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, jedan od najpopularnijih estradnih parova, gde god se pojave privlače veliku pažnju.

Tako je bilo i na jednoj nedavnoj proslavi. Iako se Filip na gradskim dešavanjima i u noćnim izlascima povuče i prepusti devojku novinarima, ovog puta je želeo da priča o njihovoj ljubavnoj vezi, koja neprestano intrigira srpsku javnost.

Osim toga što su im mnoge zvanice delile komplimente na račun odevnih kombinacija, pohvale >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << su golupčići uputili i jedno drugom. Pastorak folk dive Lepe Brene je za “Alo!“ iskreno prokometarisao izazovnu Aleksandrinu toaletu, koja je svima u blizini govorila da ispod nje ne nosi donji veš.

“Aleksandra izgleda fenomenalno večeras, obukla se za deset. Čak i kad nema gaćice ispod haljine, ona to nosi damski”, pohvalio je sin bivšeg tenisera Bobe Živojinovića svoju partnerku.

Фотографија корисника Filip Zivojinovic (@carpediem_fbz) дана 12. Окт 2016. у 2:13 PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Filip hvali svoju dragu: Aleksandra je dama i bez gaćica

Izvor: Svet, 24.Okt.2016

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, jedan od najpopularnijih estradnih parova, gde god se pojave privlače veliku pažnju.. Tako je bilo i na jednoj nedavnoj proslavi. Iako se Filip na gradskim dešavanjima i u noćnim izlascima povuče i prepusti devojku novinarima, ovog puta je želeo da priča...

Nastavak na Svet...

(FOTO) FILIP ŽIVOJINOVIĆ O PRIJOVIĆKINOJ INTIMI: Aleksandra je dama i kad NEMA gaćice!

Izvor: Kurir, 24.Okt.2016

...Filip i Aleksandra su se nedavno zajedno pojavili na proslavi 11 rođendana magazina "Story", gde je Živojinović prokomentarisao stajling svoje drage na vrlo interesantan način.."Aleksandra izgleda fenomenalno večeras, obukla se za deset Čak i kad nema gaćice ispod haljine, ona to nosi damski",...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.