Filip hvali svoju dragu: Aleksandra je dama i bez gaćica

Izvor: Svet, 24.Okt.2016, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip hvali svoju dragu: Aleksandra je dama i bez gaćica

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, jedan od najpopularnijih estradnih parova, gde god se pojave privlače veliku pažnju.
Tako je bilo i na jednoj nedavnoj proslavi. Iako se Filip na gradskim dešavanjima i u noćnim izlascima povuče i prepusti devojku novinarima, ovog puta je želeo da priča o njihovoj ljubavnoj vezi, koja neprestano intrigira srpsku javnost.
Prijovićka se tajno udala za Filipa?
Osim toga što su im mnoge zvanice delile komplimente na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << račun odevnih kombinacija, pohvale su golupčići uputili i jedno drugom. Pastorak folk dive Lepe Brene je za “Alo!“ iskreno prokometarisao izazovnu Aleksandrinu toaletu, koja je svima u blizini govorila da ispod nje ne nosi donji veš.
“Aleksandra izgleda fenomenalno večeras, obukla se za deset. Čak i kad nema gaćice ispod haljine, ona to nosi damski”, pohvalio je sin bivšeg tenisera Bobe Živojinovića svoju partnerku.

Фотографија корисника Filip Zivojinovic (@carpediem_fbz) дана 12. Окт 2016. у 2:13 PDT


Mladi Živojinović je negirao gradske priče da se svađa sa devojkom i da mu ponekad smeta njeno ponašanje.
“Ne kritikujem Aleksandru. Nema potrebe, divna je devojka. Desi se da joj dam pokoju konstruktivnu kritiku da bi napredovala i bila još bolja kad je posao u pitanju ili nešto drugo”, rekao je Filip, a Aleksandra isto misli o njemu:
“Filip je zaista dečko za poželeti, nemam šta da mu zamerim i ne bih mu uputila nikakvu kritiku”.

Фотографија корисника Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) дана 20. Окт 2016. у 3:57 PDT


Markantni sportski menadžer nedavno je počeo da vežba u teretani, i to sa svojom devojkom Aleksandrom.
Ona baš nije oduševljena idejom da bude fizički aktivna, ali na nagovor dečka krenula je u teretanu kako bi telo dovela do savršenstva. Nedavno je smršala, a sad joj još ostaje da se zategne.
“Počeli smo da treniramo u teretani. Idemo zajedno na trening, ja je motivišem, radimo na sebi”, otkrio je Filip.
The post Filip hvali svoju dragu: Aleksandra je dama i bez gaćica appeared first on svet.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.