Farma: Nominovane Vesna Rivas i Goca Bjelica

Izvor: Poznati.info, 12.Maj.2013, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Nominovane Vesna Rivas i Goca Bjelica

Publika je najmanje glasala za glumicu, a farmeri su odlučili da u duel pošalju svađalicu Vesnu

Nominovane ove nedelje za izbacivanje su Vesna Rivas i Gordana Bjelica .Publika je najmanje glasala za glumicu, a farmeri su odlučili da u duel pošalju svađalicu Vesnu.

Goca Božinovska je još jednom zahvalila Mariji Petronijević jer je postavila za gazdu, aili i Memu koji se sam ponudio da bude sluga ove nedelje.

Pošto je nominovana Vesna Rivas je >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << imala šta da kaže.

- Ovo za mene nije ništa novo – rekla je pevačica. – Ja vidim da ovde samo par ljudi mogu da zaključaju svoju sujetu. Svi koji su imali sukob sa mnom sada pričaju da Vesna ne valja. Što se tiče Stanije, ona je sada potvrdila da je priluškivala moj intervju, a Memo se pritajio u poslednje vreme jer se verovatno plaši Arena.

Bosanac je posle Vesninog izlaganja rekao da svim ljudima na Farmi želi sve najbolje I da samo nastave sa svojim “čokama”.

Ognjen se oglasio i reako da je vreme da se izabere drugi duelista, a ove nedelje je to Gordana Bjelica.

Za koga od dve farmerke će biti kraje rijalitija gledaoci će videti već u nedelju uveče.

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Goca Bjelica ponovo izbačena sa ‘Farme’

Izvor: Tracara.com, 13.Maj.2013, 00:31

Ponovo napustila FarmuGordana Bjelica, koja se prošle nedelje vratila na Farmu, ove nedelje ponovo je napustila imanje.Duelisti ove nedelje su bile Vesna Rivas i Gordana Bjelica.Vesna je dobila najveći broj štapića od Farmera, a Goca je imala najmanje glasova publike. Nakon prebrojavanja i dupliranja...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.