Farma: Vesna i Goca u duelu

Izvor: Vesti-online.com, 12.Maj.2013, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Vesna i Goca u duelu

Vesna i Goca su nominovane za izbacivanje iz rijalitija “Farma“. Glumica je dobila najmanju podršku publike, dok je pevačica dobila najviše štapića od ukućana.

 

Vesna Rivas

Kao i svake subote, farmeri su morali da odaberu duelistu između sluga na imanju, a ove nedelje to su bili Memo i Vesna Rivas. Svako od ukućana, sem pomenutog dvojca, dao je razlog svoje odluke.

- Nikad ne bih glasao protiv čovek iz Sarajeva - rekao je Ekrem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Jevrić, i dao štapić Rivasovoj.

Na kraju, najviše štapića dobila je Vesna i tako je direktno nominovana za duel. Memo je, s druge strane, dobio niz pohvala na svoj račun, a farmeri su ocenili da je dobar čovek.

  Gordana Bjelica

- Ovo za mene nije neka novost. U ovoj kući ima samo nekoliko osoba koji imaju svoj stav. Ja sam Vesna Rivas od glave do pete, takva sam kakva sam - rekla je Vesna koja je odmah kritikovala Ljubu i Staniju. Kik-bokserka i starleta optužili su pevačicu da laže.

Memo je istakao da su svi farmeri fenomenalni ljudi.

Odlukom publike u duelu sa Vesnom biće Gordana Bjelica, a njih dve sutra će se u areni boriti za opstanak na “Farmi”.
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić Farma,   Ekrem Jevrić

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Farma: Vesna i Goca u duelu

Izvor: Dzungla.org, 12.Maj.2013

Vesna i Goca su nominovane za izbacivanje iz rijalitija “Farma“. Glumica je dobila najmanju podršku publike, dok je pevačica dobila najviše štapića od ukućana.... Opširnije na Vesti online / Scena / Rijaliti /

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.