Fanovi ozbiljno zabrinuti! POGLEDAJTE poslednje slike Džonija Depa koje nisu ni malo lepe (FOTO)

Izvor: Prva.rs, 18.Jun.2018, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fanovi ozbiljno zabrinuti! POGLEDAJTE poslednje slike Džonija Depa koje nisu ni malo lepe (FOTO)

Najnovije fotografije glumca Džonija Depa, na kojima pozira sa svojim obožavateljkama povodom njegove evropske turneje, izazvale su strah i nedoumicu među glumčevim fanovima jer sudeći po njegovom izgledu, fotografije upućuju na to da bi glumac mogao da bude ozbiljno bolestan.

Nakon što su videli njegov novi imidž, obožavatelji širom sveta počeli su putem društvenih mreža da nagađaju o čemu bi mogla da bude reč, a svojim poslednjim potezom, Džoni ih nije nimalo utešio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << />
Prema pisanju stranih medija, glumac je u poslednji čas otkazao pres konferenciju na kojoj je trebalo da se pojavi vezano za muzičku turneju sa svojim bendom "The Hollywood Vampires". Ovako naglo otkazivanje unaprid dogovorenog javnog pojavljivanja dodatno je podstakla zabrinutost zbog njegovog zdravstvenog stanja, ali izvori bliski glumcu i muzičaru, tvrde kako je s njim sve u redu.

Osim toga, njegove brojne obožavatelje trebalo bi da uteši i činjenica da bi Džoni trebalo da se pojavi u čak pet novih filmova. U jednom od filmova, drami "Richard Says Goodbye", Džoni će igrati glavnu ulogu, a glumiće smrtno bolesnog čoveka koji ne odustaje od života. Zbog toga nije isključeno ni to da se Džoni novim imidžom priprema za ovu filmsku ulogu ne bi li što vernije prikazao patnje kroz koje prolazi bolesna osoba.
Izvor: Story.hr

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.