Fanovi BESNI na Anđela - Ovaj detalj RAZOTRKIO da li FOLIRA vezu sa Anitom: Sve ISPLIVALO u javnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 11:40

Fanovi BESNI na Anđela - Ovaj detalj RAZOTRKIO da li FOLIRA vezu sa Anitom: Sve ISPLIVALO u javnost

Na društvenim mrežama počeo je da kruži klip.

Juče su parovi u "Eliti" imali priliku da pogledaju svoje ljubavne klipove. Jedan od klipova koji je privukao ajviše pažnje bio je ljubavni snimak Anđela Rankovića i Anite Stanojlović, koji su napravili njihovi fanovi.

Oni su uživali dok su gledali svoje romantične trenutke, a njihovi pojedini cimeri, koji podržavaju njihovu ljubav, čak su pustili i nekoliko suza, jer ih je komplikacija emotivno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ganula.

Međutim, izgleda da ipak nije sve tako savršeno kao što izgleda, jer se na jednom profilu na društvenoj mreži Instagram, koji prati sva dešavanja iz rijalitija "Elita", pojavio snimak koji može da posluži kao dokaz da Anđelo i nje toliko lud za Anitom, kao što njih dvoje predstavljaju.

Naime, ta stranica je uporedila njegov ljubavni snimak sa Dalilom Dragojević sa klipom koji je danas emitovan na kom su Anita i on i donela zaključak da je sa Dragojevićkom bila mnogo jača emocija, pa i to poređenje navela kao dokaz da Ranković glumi zarad rijalitija vezu sa Anitom i osećanja koja predstavlja da ima.

Snimak koji je iskoristila ta stranica možete da pogledate u nastavku ovog teksta.

A post shared by Realno Gledano (@realno_gledano_)

Da li je Anđelo stvarno bio zaljubljeniji u Dalilu ili to samo tako deluje, kao i da li su osećanja prema još uvek zakonitoj ženi Jovane Tomić Matore iskrena, ostaje da čujemo od njega, ali i pustimo da vreme koje je pred nama to pokaže.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.