Fale joj ćerka i muž: Uplakana Keva molila gledaoce da je pošalju kući! (video)

Izvor: Svet, 05.Jun.2016, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fale joj ćerka i muž: Uplakana Keva molila gledaoce da je pošalju kući! (video)

Dugoočekivana video-poruka stigla je i za Zoricu Marković Kevu.
Čim je čula svoje ime Keva je počela da plače, a kada je na ekranu videla muža i decu krenula je da ljubi isti.
Nedostaješ nam puno. Sve što si radila podržavamo te. Nedostaješ nam uz jutarnju kafu. Budi kao što si do sada bila. Želimo ti da što pre izađeš”, rekao je Kevin muž.
Nakon toga obratila joj se ćerka, a Zorica se onda totalno rasplakala.
“Nedostaješ nam puno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << uz jutarnju kafu i cigare i pozdravljamo te puno i želimo da pobediš“, rekla je ona, a Zorica presvisla od plača.
Nakon toga pozvala je sve gledaoce da je izbace u ponedeljak pošto žarko želi da izađe napolje i otrči u zagrljaj svojoj deci.
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Fale joj ćerka i muž: Uplakana Keva molila gledaoce da je pošalju kući! (video)

Izvor: Scandal.rs, 05.Jun.2016

Dugoočekivana video-poruka stigla je i za Zoricu Marković Kevu...Čim je čula svoje ime Keva je počela da plače, a kada je na ekranu videla muža i decu krenula je da ljubi isti...“Nedostaješ nam puno. Sve što si radila podržavamo te. Nedostaješ nam uz jutarnju kafu. Budi kao što si do sada...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.