FUJ! VERENIK U BOLNIČKOJ POSTELJI, a ona na putu da RAŠIRI NOGE DRUGOM Bivši zadrugar ispljuvao Maju

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 22:35

"FUJ! VERENIK U BOLNIČKOJ POSTELJI, a ona na putu da RAŠIRI NOGE DRUGOM" Bivši zadrugar ispljuvao Maju

Surovo!

Bivši učesnik Zadruge i nekadašnji muzički producent "Pinkovih Zvezda" Mirko Gavrić nije birao reči kada je reč o aktuelnoj zadrugarki Maji Marković, koja je bez obzira na stanje njenog verenika Jovice Putnikovića, sve bliža sa Alenom Hadrovićem na imanju.

- Medicinska sestra sa idejom da postane pevačica tako što je ušla u rijaliti kao verena, a na putu je da raširi noge drugom čoveku! Fuj! Ona je očigledno spremna na sve zarad uspeha, makar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to bilo i nemoralno. Jovicu sam upoznao u "Zadruzi 2" i okarakterisao sam ga kao skromnog i OK dečka, nije kvaran. Žao mi je što je doživeo udes, ali mi je drago što posledice nisu fatalne, a Maju sram bilo! Verenik joj je još uvek u bolničkoj postelji i verovatno mu mnogo pomaže gledajući verenicu šta radi na televiziji. Ja bih se zapitao šta li radi tek kada nema kamera - bio je surovo iskren Gavrić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.