FUJ, NEMA DALJE: Aneli i Janjuš ne znaju za granice, Ahmićeva ga zaskočila pred svima, a onda uradila ono od čega će vam se SLOŠITI

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 16:55

FUJ, NEMA DALJE: Aneli i Janjuš ne znaju za granice, Ahmićeva ga zaskočila pred svima, a onda uradila ono od čega će vam se SLOŠITI

Njih dvoje iz dana u dan uspevaju da šokiraju publiku.

Prošle noći Aneli Ahmić prišla je Marku Janjuševiću Janjušu koji je bio utučen i nije mu bilo do priče. Dok je ležala azna njemu, ona je u jednom trenutku počela da mu sređuje lice, te mu je cedila bubuljice i mitisere, što je njega zabolelo, pa je postao još nervozniji.

U jednom trenutku Janjušević je povikao na Aneli da prestane, a ona nije odustala, te je nastavila da mu stiska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lice. Nakon toga, Aneli bez da je obrisala i oprala Janjuševo lice i njene ruke, samo je legla preko njega i svoje lice stavila na njegovo, što je vrlo nehigijensko.

Snimak je postao viralan na društvenim mrežama, a komentari su skandalozni. Naime, mnoge je ova scena podsetila na prethodne sezone rijalitija ,,Zadruga", tokom perioda kada su Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković bili u romansi.

Poznato je da je tokom te turbulentne veze, Maja vrlo često dolazila do Janjuša kako bi mu čistila lice i istiskavala bubuljice, zbog čega su učestalo izbijale svađe.

- "Da li je moguće da mu ovo radi?", "Jašku nedostaje Maja, pa dopušta i ovoj da mu radi isto", "Prvo Maja, sad Aneli, čovek ne zna za reč kozmetičar", "Umesto kocke, mogao je platiti čišćenje lica" - bili su samo neki od komentara koji su se nizali na društvenoj mreži.

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Instagram/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.