FRANJO OSMAKČIĆ OTKRIO ŠTA SE DESILO SA MATEOM L. IZ ZAGREBA: Puno ga je koštala, kumovala je Markovom neuspehu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2022, 22:03

FRANJO OSMAKČIĆ OTKRIO ŠTA SE DESILO SA MATEOM L. IZ ZAGREBA: "Puno ga je koštala, kumovala je Markovom neuspehu"

Nije birao reči.

Nakon što je Marko Osmakčić na morbidan način napustio "Zadrugu", kada je njegova porodica lažirala smrt njegovog oca, Franje, u medijima se danonoćno spekulisalo da ovo nije prvi put da je porodica Osmakčić počinila stravična dela.

Naime, u više navrata se uz prezime ove kontroverzne porodice pominje ime Matee L., koja je prvi put spomenuta nakon što je saznao da je Viktorija Mitrović trudna, a Marko je u rijalitiju sopstvenog oca nazvao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << monstrumom i uporedio ga s nacističkim vođom Adolfom Hitlerom, te je apelovao na njega da "ponovi postupak" kao sa Mateom L. iz Zagreba.

Kako se u medijima pisalo, pomenuta Matea je zatrudnela jako mlada sa Markom, ipak htela da zadrži bebu, ali je porodica odmakčić navodno, na sve načine vršila pritisak na nju.

Sada se na internetu pojavila izjava Markovog oca, koji je spomenuo dotičnu Mateu L. iz Zagreba i otkrio bizarne detalje njihovog odnosa.

pic.twitter.com/RsQ1o2TTis

— Elitna prostitutka (@DVllada) June 24, 2022

- Matea Lovrić, živela je u Prečkom, u Zagrebu. Bila je dve godine starija od Marka. Marko se bio zaljubio u nju. A ta Mateja ga je samo na drugačiji način rastrzavala. Da se borila za Marka, veroatno bi se izborila, tj. da ga je istinski volela kao i Marko nju, sad bi bili srećni u braku. Ja sam bio za sve samo da mi Marko bude legenda u tenisu. Puno mu je kumovala u neuspehu u tenisu, puno ga je koštala... - stoji u objavi Osmakčićevog oca, Franja.

SRAMOTNO: Rada Manojlović uputila podršku Marku Osmakčiću?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.