FRAN SE USELIO U STAN KOD RIJALITI ZVEZDE! Ša mu je OKRENUO LEĐA - više nisu u KONTAKTU, ali su mu ONI kao PORODICA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2021, 15:06

FRAN SE USELIO U STAN KOD RIJALITI ZVEZDE! Ša mu je OKRENUO LEĐA - više nisu u KONTAKTU, ali su mu ONI kao PORODICA

Otkrio ko mu je najviše pomogao nakon završetka rijalitija

Hrvatski model Fran Pujas pojavio se kao pravo osveženje u "Zadruzi 4", gde je brzo osvojio srca publike i zauzeo peto mesto u superfinalu.

Visoki plasman Fran, kako kaže, nije očekivao, a u rijalitiju je bio od samog početka, pa sve do kraja. Ušao je kao zauzet momak, sa devojkom Paulom Hublin, a izašao je kao slobodan.

Po izlasku iz šoua, uselio se kod rijaliti zvezde i pevačice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sare Reljić i njenog brata, tatu majstora, Filipa Reljića. Pujas kaže da još uvek nije pronašao svoj stan, ali da su se oni pokazali kao pravi prijatelji i da su ga prihvatili kao člana porodice.

- Nisam još uvek našao stan. Dok ne nađem biću kod Filipa Reljića. On i njegova porodica su me fino ugostili, stvarno divni ljudi - otkrio je petoplasirani zadrugar.

Tokom deset meseci trajanja "Zadruge", Fran je bio veoma blizak sa Nenadom Aleksićem Ša. Ipak, nakon rijaltiija situacija se promenila.

Videli su se samo jednom, a onda mu je reper okrenuo leđa.

- Nismo u kontaktu. Čuo sam da su raskinuli on i Tara, ali ne znam detalje - istakao je model, a ceo intervju poslušajte u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.