(FOTO) ZVEZDA U SVAKOM POGLEDU: Milan Milošević okreće novi list, pa rešio da obeleži PREDSTOJEĆI PERIOD! Na ovaj način najavio PROMENE

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 16:38

(FOTO) ZVEZDA U SVAKOM POGLEDU: Milan Milošević okreće novi list, pa rešio da obeleži PREDSTOJEĆI PERIOD! Na ovaj način najavio PROMENE

Zvezda u svakom smislu!

Popularni voditelj Milan Milošević, rešio je da donese mnogo promena u svoj život i karijeru, kako bi i na profesionalnom nivou, a i na ličnom napredovao, pa je prvi korak šokirao sve kada je odlučio da da otkaz na televiziji Pink na mestu voditelja Zadruge.

Milan je doneo odluku i o prelasku na svoje novo radno mesto, a dok radi na novom projektu koji jedva čekaju milioni koji su ga pratili, on svakodnevno iskorišćava svoje slobodno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vreme kako bi odmorio i bio spreman za nove izazove koji ga očekuju.

Nakon što je promenio frizuru, voditelj je doneo odluku da na grudima istetovira zvezdu koja opisuje njegov status, budući da je tokom godina njegove televizijske karijere on upravo to i postao.

Mi smo kontaktirali Miloševića kako bi nam pojasnio značenje nove tetovaže na svom telu, budući da već ima istetovirane zvezdice na vratu.

- To sam uvek želeo, ja jako volim zvezde, čak sam i postao jedna (smeh)! Od malena me zovu "Milan zvezda". Prezadovoljan sam, izgleda kao da sam se rodio sa njom - rekao nam je Milan za Srbija Danas, a na pitanje o novom radnom mestu, odgovor je ostao tajanstven:

- O tome ćemo uskoro, naša saradnja je odlična, tako da ćete prvo vi znati, ali ne želim da govorim dok ne bude sve spremno, ja radim i dok odmaram, moja glava nikad ne spava, uvek razmišljam o skandalima i gledaocima, gledanosti, valjda sam tako navikao, mada se trudim da se što više opustim , ovaj odmor mi je bio preko potreban, ali zato kada krenem, biće pun gas, ja sam nezaustavljiv, takav sam prirodno, moje drugo ime je uspeh i gledanost, pa je zvezda na mojim grudima sasvim prirodno legla (smeh) - rekao nam je Milan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.