(FOTO) TO JE TO! Aleksandra Nikolić se oglasila NAJEMOTIVNIJOM objavom ikad - Zahvalna na svemu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 10:33

(FOTO) TO JE TO! Aleksandra Nikolić se oglasila NAJEMOTIVNIJOM objavom ikad - "Zahvalna na svemu"

Puna ljubavi.
Bivša zadrugarka i pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić povukla se iz medija nakon saznanja da je trudna, te je u javnosti i na događajima nismo mogli videti.
Ipak, Aleks se redovno oglašava na svom Instagramu, pa su njeni fanovi o svemu što joj se dešava blagovremeno obavešteni.
Već je poznato da je Nikolićeva ubrzo nakon što je ostala u drugom stanju raskinula sa ocem svog deteta, Filipom Carem, a drama se stišala, pa se čini da će dete odgajati zajedno iako nisu u vezi.
Aleksandra izbegava da govori o Filipu, ali ne propušta priliku da se obrati ljudima koji je vole i prate. Upravo njima je posvetila i sinoćnji stori na Instagramu, u kojem je izrazila svu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.