Au, kakva PROMENA! Trudna Aleks pred porođaj uradila ZAHVAT: Odmah se oglasila nakon procedure - Šta će reći Car na ovo?

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 00:03

Au, kakva PROMENA! Trudna Aleks pred porođaj uradila ZAHVAT: Odmah se oglasila nakon procedure - Šta će reći Car na ovo?

Pobednica rijalitija sve objavila javno!
Bivša zadrugarka, Aleksandra Nikolić, broji sitno do porođaja kada će na svet doneti devojčicu. Iako je odlučila da napusti partnera i oca svog deteta, Filipa Cara, njih dvoje će zajedno brinuti o naslednici.
Inače, Nikolićeva je po zanimanju frizer, a neretko se podrgne nekom estetskom tretmanu, te je tako sada odlučila da sama sebi iscrta obrve i pokaže svima da je aktivna i u poslednjim danima blagoslovenog stanja.
Sam svoj majstor! Hajde da vidimo kakoće i ovo da ispadne - napisala je Aleks sa folijom na svojim obrvama, a zatim u sledećej objavi podelila rezultat i istakla da je zadovoljna kako je sve ispalo.
...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(FOTO) TO JE TO! Aleksandra Nikolić se oglasila NAJEMOTIVNIJOM objavom ikad - "Zahvalna na svemu"

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024

Puna ljubavi...Bivša zadrugarka i pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić povukla se iz medija nakon saznanja da je trudna, te je u javnosti i na događajima nismo mogli videti...Ipak, Aleks se redovno oglašava na svom Instagramu, pa su njeni fanovi o svemu što joj se dešava blagovremeno obavešteni...Već...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.