(FOTO) POTPUNO PROMENILA IMIDŽ: Ovo niste očekivali od ćerke Mileta Kitića

Izvor: Kurir, 07.Okt.2015, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) POTPUNO PROMENILA IMIDŽ: Ovo niste očekivali od ćerke Mileta Kitića

Ćerka Marte Savić i Mileta Kitića, poznatog estradnog pevačkog para, odlučila se na ovaj korak tek nakon što je napunila 18 godina.

Elena Kitić, koja je nedavno na društvenim mrežama najavila svoju prvu pesmu, rešila je da promeni imidž. Tinejdžerka je pre nekoliko dana stavila pirsing u nos, a tu novost odmah je podelila s fanovima, koji su oduševljeni ovim Eleninim postupkom i nazivaju je srpskom Rijanom.

Ćerka Marte Savić i Mileta Kitića >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << , poznatog estradnog pevačkog para, odlučila se na ovaj korak tek nakon što je napunila 18 godina, jer su njeni roditelji bili protivnici ovako radikalnih promena na njenom telu. Elenu su mama i tata za punoletstvo častili putovanjem u Pariz, gde je provela petnaest dana.

(LJ. R.)

Autor: Foto: Printscreen

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.