(FOTO) PORASLA: Ovo je ćerka jednog poznatog estradnog para

Izvor: Kurir, 23.Jun.2015, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) PORASLA: Ovo je ćerka jednog poznatog estradnog para

Ćerka bivšeg bračnog para redovno postavlja provokativne fotografije na društvene mreže

Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Luna Đogani, prošle godine napunila je 18 godina, a po fotografijama koje redovno izbacuje na društvenim mrežama, reklo bi se da uživa.

Ona je ovoga puta na svoj Instagram nalog postavila fotografije sa letovanja, na kojima se vidi da je mala Luna porasla.

Chill

A photo posted by Luna Djogani

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

GUZA GRUDI NOGE SVEEEE Luna Djogani pokazala SAVRSENO TELO

Izvor: medio.rs, 23.Jun.2015

Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija objavila je niz provokativnih fotografija sa letovanja..Atraktivna Luna Đogani, ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, postavila je na društneve mreže nekoliko veoma seksipilnih fotografija sa letovanja u Dubrovniku...Foto: Djogani Luna..Kad Karleuša guzu...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.