FOTKA ĆELAVE CECE IZLOŽENA U ITALIJANSKOJ GALERIJI! Pored nje se nalazi OVAJ poznati muškarac! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTKA ĆELAVE CECE IZLOŽENA U ITALIJANSKOJ GALERIJI! Pored nje se nalazi OVAJ poznati muškarac! (FOTO)

Pravo umetničko delo!

U najvećoj galeriji u Italiji danima je bila izložena fotografija folk dive Svetlane Cece Ražnatović i pevača Olivera Mandića, na kojoj su bez kose.

Slika koja je nastala davne 2007. godine, a na kojoj poznate zvezde poziraju za potrebe dueta "Vreme za ljubav ističe" oduševila je Italijane i umetničke znalce širom sveta.

Novi edit 💞💞💞 #svetlanacecaraznatovic #cecaraznatovic #ceca #olivermandic #vremezaljubavistice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << @craznatovic_official

A post shared by Fan stranica o nasoj ©️®️ (@ceca.fanpage) on Mar 3, 2018 at 1:54pm PST

Autorka ovog dela Vukica Mikača širom sveta skuplja brojne impresije povodom ove fotografije. Zanimljivo je da su brojni posetioci galerije u Livornu danima gledali ovo umetničko delo, ali niko nije znao ko je zapravo na portretskoj fotografiji i da se na njoj nalaze dve poznate ličnosti sa Balkana.

#olivermandic #ceca #pgprts

A post shared by ɪᴠᴀɴ ᴄɪᴠʀɪᴄ (@ivancivric) on Mar 28, 2014 at 12:42am PDT

- Neki od najtraženijih umetnika širom sveta raspitivali su se o fotografiji i svrstavali je među pet najboljih na svetu kada je ova forma u pitanju. Tako su komentarisali među sobom i pokušavali da dokuče da li je žena na fotografiji zaista ćelava ili je maska toliko dobro urađena. Pohvale i trijumf fotorafije na kojoj je ona, prenete su i Ceci, kao i Oliveru - kaže dobro obavešten izvor upućen u sve što se dešavalo u umetničkim krugovima.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OVAJ DETALJ NIKO NIJE ZNAO: Fotografija na kojoj je Ceca ĆELAVA nosi posebnu PORUKU, a evo i KOJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2019

Otkrila detalje koje niko nije znao!..U najvećoj galeriji u Italiji danima je bila izložena fotografija folk dive Svetlane Cece Ražnatović i pevača Olivera Mandića, na kojoj su bez kose...Slika koja je nastala davne 2007. godine, a na kojoj poznate zvezde poziraju za potrebe dueta "Vreme za ljubav...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.