FIZIČKI NASRNULA NA VELJKA: Bežao po KUĆI od nje - Anastasija otkrila dugo skrivanu TAJNU Ražnatovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2022, 11:00

FIZIČKI NASRNULA NA VELJKA: Bežao po KUĆI od nje - Anastasija otkrila dugo skrivanu TAJNU Ražnatovića!

Ovo niko nije znao

Nakon završetka emisije "Ceca show", pevačica Anastasija Ražnatović gostovala je u emisiji "Šou se nastavlja" i tom prilikom ispričala kako sve svoje tajne deli sa majkom, ali i da je tokom odrastanja imala jednu žestoku svađu sa Veljkom, koju će ceo život pamtiti.

- Najgora svađa Veljka i mene je bila kada smo bili na dijeti. To je bilo na Kipru jer sam se strašno ugojila. Odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam samo da jedem pirinčane galete. To ne preporučujem nikome. Deca ovo ne treba da rade. Imala sam lude ideje kako brzo da smršam. Ostao mi je taj jedan, sišla sam dole u kuhinju pošto me je napala glad i samo snimim Veljka sa strane, koji sedi za stolom i jede tu jednu galetu. On je mršav kao grana i može da jede šta hoće. I samo vidim njega koji sedi i jede to moje - rekla je Anastasija pa nastavila:

-  Onda sam rekla nešto što ne mogu da kažem javno. Tada sam doživela nervni slom, mislim da sam fizički nasrnula na njega i krenuo je da beži po kući. Zvala sam mamu preko "Skajpa" da se žalim kako nemam šta da jedem - iskrena je bila Anastasija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.