FINANSIJSKA DRAMA NATAŠE BEKVALAC: Živela bih, al nemam na ČIJI RAČUN! Život samo melje i uzima svoje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 09:21

FINANSIJSKA DRAMA NATAŠE BEKVALAC: Živela bih, al' nemam na ČIJI RAČUN! Život samo melje i uzima svoje!

Nema čak vremena ni da se preispita.

Pevačica Nataša Bekvalac, nakon kraćeg odmora ove godine, osvrnula se na aktuelne teme - ljubav, posao i finansije, pa je u svom stilu, duhovita kao i uvek, nasmejala sve prisutne.

One je rešila da se vratila poslovnim obavezama, ali, kako kaže, ne žuri joj se jer još uvek ne može da se druži s publikom.

- Ja sam poznata lenčuga i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogla bih tako živeti da imam na čiji račun, ali nemam - kaže kroz osmeh, i dodaje:

- Volim teren jer druženje s publikom jeste, bar kada sam ja u pitanju, razlog zašto se bavim muzikom. Moj album je spakovan, ali nisam još ušla u studio. Super mi je ovo vreme pauze da malo pesme odstoje. Dešavalo mi se da snimim pesmu, pa nakon nekog perioda kažem: "Bože, sada bih bolje otpevala, trebalo mi je vreme." Sada imam to vreme da sve nekako legne i sačeka svoje vreme - izjavila je Nataša.

Nata kaže da privatno nije stigla, poput mnogih, da se preispita oko nekih životnih pitanja.

- Ma kako da ne, to se verovatno preispituju oni koji imaju vremena i nemaju decu. Međutim, kada imate ćerku od 14 godina koja je u pubertetu i mlađu od tri, nemate vremena. Život samo melje i uzima svoje, možda je to tempo koji mi odgovara - ističe Nata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bekvalac: Poznata sam lenčuga, živela bih tako, al nemam na čiji račun

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Maj.2021

Pjevačica Nataša Bekvalac nakon kraćeg odmora vratila se poslovnim obavezama, ali, kako kaže, ne žuri joj se jer još uvijek ne može da se druži s publikom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.