FILIP MIJATOV SE VRAĆA U ZADRUGU - produkcija se ODALA, ovo je DOKAZ! Pogledajte gde je SADA i sa KIM

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2019, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FILIP MIJATOV SE VRAĆA U ZADRUGU - produkcija se ODALA, ovo je DOKAZ! Pogledajte gde je SADA i sa KIM

Ludilo će se nastaviti?!

Biznismen Filip Mijatov sinoć je napustio "Zadrugu 3", navodno, on je pobegao sa imanja zbog čega je diskvalifikovan i mora da plati kaznu 50.000 evra.

Filip se danas oglasio putem Instagrama i izvinio svim svojim fanovima što ih je razočarao, a maločas je okačio video koji je zbunio sve.

Naime, on je sedeo u jednom poznatom kafiću u centru Beograda sa javnosti nepoznatim muškarcem, a onda je uputio poruku svim pratiocima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Gde ste ljudi?! Pozdrav. Evo ja i brat Nebojša uživamo u Beogradu. Samo da vas pozdravim, očekujte svašta nešto - rekao je on, a mnogi su pomislili da ovo znači da će se vratiti u rijaliti!

Takođe, od sinoć pa sve do danas, na televiziji Pink i dalje se vrti njegovo ime u delu gde piše da glasate za favorite, što su takođe fanovi rijalitija shvatili kao mogućnost da on zapravo nije zaista napustio šou.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.