(VIDEO) Nije izdržao! Filip Mijatov pobegao iz Zadruge, produkcija odredila rigoroznu kaznu!

Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2019, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Nije izdržao! Filip Mijatov pobegao iz Zadruge, produkcija odredila rigoroznu kaznu!

On je čak ušao i u ozbiljan konflikt sa Vladimirom Tomovićem, zbog čega je završio iza rešetaka. Reklo bi se da mu je ovo sve prosto bilo previše, pa je pobegao iz imaginarijuma.
Veliki šef je poslao pismo koje je pročitao Lepi Mića, a u kome je stajalo sledeće:
– Zadrugari, s obzirom na to da je Filip Mijatov samoinicijativno napustio “Zadrugu”, odnosno pobegao, zvanično vas obaveštavamo da je on diskvalifikovan i da će televizija Pink u skladu sa njegovim ugovorom >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << već sutra pokrenuti tužbu i potražiti 50000 evra na iznos u kazni. Pozdrav, Veliki šef.
Zadrugari su odmah počeli da komentarišu kako to nije ništa, za njega, biznismena.
Evo kako je to izgledalo:



The post (VIDEO) Nije izdržao! Filip Mijatov pobegao iz Zadruge, produkcija odredila rigoroznu kaznu! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedan manje u Zadruzi! Diskvalifikovan Filip Mijatov

Izvor: Svet, 10.Sep.2019

 . . Filip Mijatov je napustio Zadrugu, tačnije pobegao, zvanično vas obaveštavamo da je on diskvalifikovan – piše u pismu Velikog šefa.. Nakon sinoćne emisije “Pretres nedelje” stiglo je pismo Velikog šefa kojim je obavestio zadrugare da je Filip Mijatovdiskvalifikovan.. – Zadrugari,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.