FILIP CAR SE OBRATIO DALILI: Shvatio RAZLOG prekida njihove LJUBAVI?! Priznao najveću GREŠKU u odnosu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2022, 10:24

FILIP CAR SE OBRATIO DALILI: Shvatio RAZLOG prekida njihove LJUBAVI?! Priznao najveću GREŠKU u odnosu!

Da li će odreagovati?

Filip Car itetkako je intrigirao javnost u petoj sezoniji najgledanijeg rijaltija "Zadruga", a isto je nastavio da radi i na društvenim mrežama.

Neretko se dešava da njegovi fanovi pomisle da su ovi citati posvećeni njegovim bivšim devojkama, a današnji će svakako naterani mnoge na razmišljanje.

- Žene će uvek da vam nađu neku grešku, osim ako niste teška baraba. Onda će da vam traže dobre strane - podelio je citat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Car.

Podsetimo, Car je često isticao u "Zadruzi" da je zbog trauma koje je doživeo u mladosti od svojih devojaka počeo da se prema njima ponaša loše ili ih prvi ostavlja, kako ne bi one njega, a izgleda da je ovim citatom dodatno pokušao da objasni svoje ponašanje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.