FILIP CAR NIJE HRVAT? Otkriveno poreklo bivšeg zadrugara: O ovome nije smelo da se priča

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 23:09

FILIP CAR NIJE HRVAT? Otkriveno poreklo bivšeg zadrugara: O ovome nije smelo da se priča

Evo šta pišu mediji.

Rijaliti "Zadruga" iznedrio je mnogo poznatih ličnosti koji su obeležili svoje učešće raznim skandalima, prevarama, tučama, teškim i potresnim ispovestima, a milionski gledaoci ovog formata su se bukvalno poistovetili sa njihovim omiljenim ličnostima.

Tako je u rijaliti "Zadruga 4,5 i 6" ušao Filip Car, koji je svojom pojavom pobrao sve simpatije ženskog dela. Inače, Car je nedavno otišao sa Aleksandrom na odmor.

Istetoviran, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << visok i krupan, , a još i temperamentan, Filip je svojim učešćem u rijalitiju napravio nekoliko velikih kikseva, pa je zbog svojih pogrešnih izbora izašao bez prebijene pare.

Iako svi misle da je Filip Car Hrvat, to nije baš tačno, iako je istina da je odrastao u Crikvenici.

Njegova majka, Milica, rodom je iz Srbije, te je samim tim i on "naših" korena, a u korist tome svedoči i brojna familija u Novom Sadu, pa je tako Filip mešanog porekla piše Kurir

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.