FANOVI ZADRUGE UJEDINJENI: Njena bolest prekinula je sve ratove - U akciju se uključili Dejan i Ana Ćurčić!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 13:09

FANOVI ZADRUGE UJEDINJENI: Njena bolest prekinula je sve ratove - U akciju se uključili Dejan i Ana Ćurčić!

U najtežim trenucima moramo biti najsložniji.

Fanovi rijalitija „Zadruga“, tačnije, administratori brojnih fan stranica i zadrugara i ovog projekta pozvali su sve da u narednim danima svi obustave svađe na društvenim mrežama. Želja je da se što više ljudi uključi u humanitarnu akciju za pomoć Snežani Bebi Svilar, kojoj je finansijska pomoć što pre potrebna za dalje lečenje.

Svoj doprinos akciji prikupljanja novca za Bebu daće i zvezde nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << završene „Zadruge“ među kojima i Ana Ćurčić, ali i pobednik prošle sezone „Zadruge“ Dejan Dragojević.

Inače, podsećamo da su u akciju pokrenuli fanovi Mikija Đuričića, a da su se u akciju za pomoć Bebi među prvima uključili Luna Đogani i Marko Miljković.

Evo kako i vi možete da date doprinos akciji…

A post shared by Jully Pandora (@jully_je_tuuu)

Rijaliti program Zadruga ima brojnu publiku, samim tim veliki broj fp na instagramu, kako mi znamo reći rijaliti van Bele kuće. Vrlo često ne delimo ista mišljenja ali kada je pomoć nekom od nas pokazujemo slogu koja može biti uzor svima u današnje vreme.

Jedna od nas admina Snežana Svilar Beba boluje od MS i za lečenje u Moskvi joj je potrebno jos 30.000€.

A post shared by Miki Đuričić (@miki.i.mikijevci)

Admini svih profila pozivaju sve pratioce da nam se priključe u humanitrnoj akciji za Bebu, držaćemo lajvove sa zadrugarima svakodnevno uz obaveštenja, oni će odgovarati na pitanja ali za pitanje tražimo 3 sms poruke za Bebu.

Ko nije u mogućnosti slanja sms-a neka uplati iznos na Bebin račun uz upute koje će dobiti od nas.

Dođite da se družimo, šalimo, komentarišemo, a uz sve to pomognemo našoj Bebi. Lečenje zavisi isključivo od nas. Pomozite nam da ostvarimo Bebin cilj i pošaljemo je u Moskvu na lečenje!!!

A post shared by Miki Đuričić (@miki.i.mikijevci)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.