FANOVI OŠTRO OSUDILI ANABELU: Da li ona ima još dve ćerke ili samo Lunu?! Evo šta ih je iznerviralo

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FANOVI OŠTRO OSUDILI ANABELU: Da li ona ima još dve ćerke ili samo Lunu?! Evo šta ih je iznerviralo

Nisu mogli da prećute.

Luna Đogani je sinoć imala nastup u Štipu, a podršku joj je ovoga puta pružila i majka Anabela Atijas. Ona je sa njom i delila binu dok su otpevale Anabelin veliki hit "U tvojim kolima".

Opšte poznato je da je Anabela Lunina najveća podrša, a čak i to smeta onima koji ne vole Lunu i njen rad.

Lunini "hejteri" smatraju da je Anabela zbog Lune zapostavila druge dve ćerke, pa su joj to i zamerili.

- Da li Anabela ima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još ćerki ili joj je Luna samo ćerka? Malo je bezveze samo ime jednog deteta. Ova žena nema sliku sa Ninom, dok je Gagi skoro svaki dan objavljivao i Ninu i Lunu... A kod Nine na profilu "family", sestre i otac samo, Anabele nema - glasio je komentar neobožavateljke, a sve u opisu Anabelinog profila na Instagramu na kojem je ona na mesto zanimanja napisala "Lunina mama".

Ova objava izazvala je brojne komentare Anabelinih fanova, a jedna od obožavateljki je prokomentarisala da samo osoba koja nema decu može ovako nešto da objavi.

MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA! Definitivno! Otkrila RAZLOGE i kako je reagovao Saša Popović (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.