FANOVI ODUŠEVLJENI! Popularna pevačica proslavila 33. rođendan, a JEDAN DETALJ na slavlju sve IZNENADIO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 04:40

FANOVI ODUŠEVLJENI! Popularna pevačica proslavila 33. rođendan, a JEDAN DETALJ na slavlju sve IZNENADIO! (FOTO)

Iznenadila sve...

Maya Berović proslavila je 33. rođendan, a svoje fanove je tom prilikom obradovala fotografijama na kojima je pozirala u Barbi stilu.

Na jednoj od fotografija popularna pevačica u ruci drži tortu u obliku srca na kojoj piše:

- Srećan rođendan!

Maya je, zbog novonastale situacije rođendan proslavila skromno, u društvu supruga Alena i prijatelja, a nama je otkrila šta je počelela dok je gasila svećice.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nemam velike želje. Želim da se situacija koja vlada na celoj planeti što pre završi, da budemo zdravi, srećni i da širimo ljubav. Što se tiče poslovnih želja, volela bih da album koji spremam prođe odlično i to je od prilike ono što želim u narednih 365 dana - rekla je Maya za Srbiju Danas.

U nastavku pogledajte kako je atraktivna pevačica izgledala za svoj rođendan.

Objavu dijeli Maya Berovic (@mayaberovicofficial) Srp 8, 2020 u 6:50 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.