Evo zašto neke misice ne treba ništa pitati: Ova izjava Italijanke će vas nasmejati do suza

Izvor: Scandal.rs, 22.Sep.2015, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zašto neke misice ne treba ništa pitati: Ova izjava Italijanke će vas nasmejati do suza

Mlada košarkašica Aliče Sabatini, koja je u nedelju ponela titulu Mis Italije, svojom kontroverznom izjavom zapanjila je članove žirija i izazvala lavinu posprdnih komentara na internetu.

U završnici takmičenja, čije je finale održano u nedelju uveče, 22-godišnja Sabatini je na pitanje u kojem bi istorijskom razdoblju najviše volela da živi, kao iz topa odgovorila “1942”.

Član žirija Klaudio Amendola je u neverici ponovio:

“1942? >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << U vreme Drugog svetskog rata?”

“Da, tako je, u Drugom svetskom ratu. O njemu su napisane stranice i stranice i volela bih da sam imala priliku da ga proživim. Budući da sam žena, ne bih svakako bila u vojsci, bilo bi me strah i ostala bih kod kuće”, rekla je ne trepnuvši misica.

“Sa ‘poželela bih mir u svetu’ došli smo do ‘želela bih da proživim rat'”, zaključio je zaprepašćeni Amendola.

Naivni odgovor nove Mis Italije ubrzo je postao glavna tema na društvenim mrežama na kojima su osvanule fotomontaže sa Sabatinijevom u ratnim scenama uz komentare “jedina žena koja ne želi mir u svetu” i “Mis partizanka”.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.