HIT IZJAVA MISICE Zbog ovoga se lepotici smeje ceo svet

Izvor: Blic, 22.Sep.2015, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT IZJAVA MISICE Zbog ovoga se lepotici smeje ceo svet

Mlada košarkašica Aliče Sabatini, koja je u nedelju ponela titulu Mis Italije, svojom kontroverznom izjavom zapanjila je članove žirija i izazvala lavinu posprdnih komentara na internetu.

U završnici takmičenja, čije je finale održano u nedelju uveče, 22-godišnja Sabatini je na pitanje u kojem bi istorijskom razdoblju najviše volela da živi, kao iz topa odgovorila "1942".

Član žirija Klaudio Amendola je u neverici ponovio:

- 1942? U vreme Drugog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svetskog rata?

- Da, tako je, u Drugom svetskom ratu. O njemu su napisane stranice i stranice i volela bih da sam imala priliku da ga proživim. Budući da sam žena, ne bih svakako bila u vojsci, bilo bi me strah i ostala bih kod kuće - rekla je ne trepnuvši misica.

- Sa "poželela bih mir u svetu" došli smo do "želela bih da proživim rat" - zaključio je zaprepašćeni Amendola.

Aliče ovaj gaf nije sprečio da te večeri osvoji titulu, a pogledajte neke od urnebesnih montaža kojima su se korisnici društvenih mreža našalili na njen račun.

#AliceSabatini #MissItalia pic.twitter.com/BZbRzUPTon

#MissItalia Alice Sabatini: "Vorrei aver vissuto la II Guerra Mondiale, tanto sono donna". [@Paguro_Bernardo] pic.twitter.com/N6rvWZ9KoF

#VorreiEssereNato #AliceSabatini #MissItalia #H&M #Hitler e #Mussolini #Nazifascio #FaccettaNeraGiovinezzaeL'Oreal pic.twitter.com/dRzkb7uw4m

Instakill #AliceSabatini pic.twitter.com/vDlgyslYMR

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Za misice je, ipak, najvažnije da su lepe

Izvor: Večernje novosti, 22.Sep.2015

RIM - Mlada košarkašica Aliče Sabatini, koja je u nedelju ponela titulu Mis Italije, svojom kontroverznom izjavom zapanjila je članove žirija i izazvala lavinu posprdnih komentara na internetu. U završnici takmičenja, čije je finale održano u nedelju uveče, 22-godišnja Sabatini je na pitanje...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.