Evo zašto NEMA DEČKA u rijalitiju: Maja slučajno priznala sve o odnosu sa Desingericom, obratila mu se DIREKTNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 21:19

Evo zašto NEMA DEČKA u rijalitiju: Maja slučajno priznala sve o odnosu sa Desingericom, obratila mu se DIREKTNO

Progovorila je o letu u Budvi i svom emotivnom statusu.

Učesnica rijalitija "Elita" Maja Marinković voli kratkim i jasnim odgovorima da prekrati svaki komentar koju čuje o sebi. Prošle godine je u javnosti bila aktuelna njena afera sa pevačem Dragomirom Despićem Desingericom, a sada se ta tema ponovo spominje.

Pevač je pre par dana na svom Instagram storiju objavio snimak na kome se nalazi Maja, pa je pitanje o njihovom odnosu u Belu kuću stiglo odmah potom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Na pitanje o pravdanju postupaka, pogotovo ljudima izvan rijalitija Maja je odgovorila:

- Ja se ne pravdam nikome, ja isključivo radim stvari po osećaju. Ako osećam da ću ovde ostati sama, ostaću sama i tako će biti - rekla je Maja.

Usledilo je pitanje za nju i njen odnos sa Desingericom, kroz hipotetičku situaciju u kojoj on nju objavljuje na stori, na šta je odgovorila:

- Tim povodom bih ga pozdravila puno, on je super momak. O njemu imam najlepše mišljenje. To što su pisali preko leta, to su stvarno gluposti. Mi smo se upoznali u društvu zajedničke drugarice Tamare. To što su pisali zaista nije tačno, mi smo u skroz korektnim, drugarskim odnosima - rekla je Maja.

Ceo razgovor pogledajte na smiku koji sledi:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.