Evo zašto Milan Milošević nije bio deo Elite u prethodnim danima: Sada se RAZLOG širi mrežama

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023, 22:39

Evo zašto Milan Milošević nije bio deo "Elite" u prethodnim danima: Sada se RAZLOG širi mrežama

Mnogima omiljeni voditelj sada je objasnio zbog čega ga nije bilo u ponedeljak u Beloj kući, a sada se vraća na velika vrata.

Sve je iznenadilo pojavljivanje Ivane Šopić u ponedeljak, budući da emisiju "Pretres nedelje" inače vodi Milan Milošević.

Voditelj se odmah oglasio, pa otkrio da je u pitanju prehlada, te da iz tog razloga nije mogao da vodi emisiju u ponedeljak, a danas je fanove najgledanijeg rijalitija obavestio da večeras on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učesnicima Elite postavlja pitanja gledalaca.

Budući da je bio prehlađen, nije bio prethodnih dana "Elite", a sada je na mrežama širi ovaj razlog, jer su se mnogi zapitali gde je.

Milan je garantovao spektakularno veče, uz emisiju tokom koje će mnoge tajne izaći na videlo. On će ukućanima preneti pitanja gledalaca i daće sve od sebe da dođe do odgovora, koje učesnici sve vreme pokušavaju da sakriju ili zataškaju.

Oni neretko nisu svesni da ih kamere prate u stopu i da gledaocima ne promiče ni najsitniji detalj.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.