Evo šta radi Šaova PRVA ŽENA dok on pravi skandale po Eliti - Oglasila se Ivana i uputila jasnu PORUKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023, 19:36

Evo šta radi Šaova PRVA ŽENA dok on pravi skandale po "Eliti" - Oglasila se Ivana i uputila jasnu PORUKU

Na društvenim mrežama osvanule su fotke reperove bivše žene, pogledajte šta je radila dok se Nenad svađao sa Mionom.

Sinoć je u "Eliti" došlo do žestoke svađe između Nenada Aleksića Ša i njegove izabranice Mione Jovanović, zbog koje je reper doživeo omračenje i počeo da urla iz sveg glasa po kući "Odabranih".

Ša je poludeo jer je Miona na njega povisila ton, pa je cimeru Marku Đedoviću kukao kako ona želi namerno da pravi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << haos sa njim i da imaju svađe kako bi bili glavna tema u rijalitiju, a Marko u to nije verovao i poručio je Ša da je mlada pevačica odlepila za njim i da je jako zaljubljena.

Dok su njih dvoje pravili haos, reperova prva supruga Ivana, bila je u kafani sa prijateljima i to u nikad izazovnijem izdanju. Ona je danas podelila fotke iz sinoćnog provoda i svojim pratiocima pokazala da je za nju nedelja veče bila jako zabavna, iako njenom bivšem suprugu nije bila ni nalik tome.

Ivana je prvo pozirala u ogledalu u provokativnoj crvenoj haljini, koja je isticala njenu savršenu liniju, a onda se iz jedne kafane u centru Beograda snimila kako peva pesmu "Tako mlada" koju u originalu izvodi Tanja Savić.

Mnogi su primetili da ona nikad lepše nije izgledala, a kako joj je haljina imala duboki dekolte, pa su njene grubi bile u prvom planu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŠA ĆE GREBATI NA KAPIJU: Bivši dečko Mione Jovanović SPREMAN ZA SUSRET sa Aleksićem - nastaće haos

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023

Stanislav Panter Krofak spreman je za suočavanje sa reperom i ima jasnu javnu poruku za njega...Nedeljama unazad javnost zanima prisni odnos repera Nenada Aleksića Ša i mlade pevačice Mione Jovanović, a juče je konačno i došlo do potvrde njihove veze. Nakon niza očikukanja i skrivanja, njih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.