Evo šta piše u POLICIJSKOM IZVEŠTAJU koji je dobila porodica TRAGIČNO NASTRADALE srpske pevačice - ovo je UZROK SMRTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2024, 21:56

Evo šta piše u POLICIJSKOM IZVEŠTAJU koji je dobila porodica TRAGIČNO NASTRADALE srpske pevačice - ovo je UZROK SMRTI

Nadležni organi su obavili sve potrebne uviđaje.

Andrijana Lazić (28) stradala je u užasnoj tragediji koja se dogodila 10. januara, kada je u Dubaiju pala sa 24. sprata. Ova mlada pevačica iz Bijeljine, iz Republike Srpske, je u Dubai je otišla 7. januara, sa drugaricama, a stradala je tri dana kasnije.

Nakon ove tragedije, oglasio se njen otac Nebojša Lazić i rekao je da porodica ne zna šta se dogodilo i kako je stradala. Kako prenose domaći mediji, u policijskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izveštaju piše da je reč o nesrećnom slučaju.

- Napominjemo da je 10. januara 2024. pomenuta žena (Andrijana Lazić, prim.aut.) umrla od posledica pada sa visine. Sve procedure su završene i nema prigovora na izdavanje potvrde o smrti - navodi se između ostalog u izveštaju.

Inače, Andrijana je u ovom periodu trebalo da izbaci i promoviše dve pesme koje je snimila kod našeg poznatog kompozitora Gorana Ratkovića Raleta. Bila je diplomirana pravnica.

Srbija Danas/Pink/Prenela I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.