Evo šta je Šeron Stoun poručila onima koji kritikuju njene najnovije golišave fotografije!

Izvor: Svet, 16.Avg.2015, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta je Šeron Stoun poručila onima koji kritikuju njene najnovije golišave fotografije!

Glumica Šeron Stoun našla se u centru svetske medijske pažnje nakon što je pozirala naga za jedan časopis. I dok su mnogi bili oduševljeni time, bilo je i onih koji su kritikovali holivudsku zvezdu i naveli joj da su joj fotografije bile fotošopirane.
Ubrzo, usledio je odgovor glumice.
“Svesna sam da moje guza izgleda kao vreća, ali ja nemam cilj da budem najlepša ženska na svetu. Na početku se pitaš: “Šta je zapravo uopšte seksi’. To nije podizanje tvojih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << grudi. Biti seksi jeste da uživaš u samom sebi i da se zabavljaš. Da sam mislila da je biti seksi onakva kakva sam bila u “Niskim strastima”, danas bi bila u problemu”, rekla je Šeron.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Evo šta je Šeron Stoun poručila onima koji kritikuju njene najnovije golišave fotografije!

Izvor: Scandal.rs, 16.Avg.2015

Glumica Šeron Stoun našla se u centru svetske medijske pažnje nakon što je pozirala naga za jedan časopis. I dok su mnogi bili oduševljeni time, bilo je i onih koji su kritikovali holivudsku zvezdu i naveli joj da su joj fotografije bile fotošopirane...Ubrzo, usledio je odgovor glumice...“Svesna...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.