Evo od čega je Metju Peri preminuo: Toksikološki nalaz pokazao JEZIVU istinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2023, 09:22

Evo od čega je Metju Peri preminuo: Toksikološki nalaz pokazao JEZIVU istinu

Slavni glumac, preminuo je usled predoziranja ketaminom.

Zvezdu "Prijatelja" Metjua Perija ubio je ketamin i utopio se, a njegova smrt je bila nesrećan slučaj, piše Dejli mejl.

Portparol iz Los Anđelesa je saopštio da je Medicinsko odeljenje okruga Los Anđelesa (DME) utvrdilo da je uzrok smrti 54-godišnjeg glumca Metjua Lengforda Perija nastupila kao akutna posledica ketamina.

"Faktori koji doprinose smrti gospodina Perija uključuju utapanje, bolest >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koronarnih arterija i efekte buprenorfina (koji se koristi za lečenje poremećaja upotrebe opioida). Način smrti je nesrećan slučaj."

Podsetimo, Peri je pronađen mrtav u svojoj kući u Los Anđelesu 28. oktobra, a njegova smrt zapanjila je svet šoubiznisa.

Za njim tuguju mnogi i dan danas, a nakon smrti, u zaostavštinu svojoj publici, ostavio je pregršt uloga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkriven uzrok smrti Metjua Perija

Izvor: Radio 021, 16.Dec.2023

Zvezda serije "Prijatelji" Metju Peri preminuo je usled "akutnih posledica" doze ketamina, nakon čega se utopio, a njegova smrt bila je nesrećni slučaj, navodi se u saopštenju mrtvozornika.

Nastavak na Radio 021...

„Tu drogu su mogli da nazovu Matty“ Metju Peri je u svojoj knjizi pisao o ketaminu, supstanci koja ga je ubila

Izvor: Piplmetar.rs, 16.Dec.2023

. .. U svom delu opisao je kako su izgledali njegovi dani na rehabilitaciji .. Foto: Tanjug/AP/Brian Ach. .. Slavnog glumca Metjua Perija, zvezdu mega popularne serije „Prijatelji“, ubila je supstanca ketamin.. Kako se navodi,...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.