Evo da li je Ana bila Zvezdanov SAUČESNIK: Upiru prstom da je Ćurčićeva umešana u sva NEDELA

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023, 11:58

Evo da li je Ana bila Zvezdanov SAUČESNIK: Upiru prstom da je Ćurčićeva umešana u sva NEDELA

Ana Ćurčić je odlučila da stane na put svim nagađanjima koja se tiču njenog nekadašnjeg života. Kao i uvek, oštar demanti je upućen direktno u kamere.

Nekadašnja učesnica šeste sezone rijaliti programa "Zadruga", Ana Ćurčić, bila je gošća "Vatrenog krštenja", emisije u izdanju Hajp televizije, gde je govorila o svom nekadašnjem životu, nakon dužeg vremena izbegavanja ove teme.

Budući da su se pojavile spekulacije u medijima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i na socijalnim mrežama kako je bila saučesnik Zvezdana Slavnića, svog nekadašnjeg emotivnog partnera, odmah je morala da prokomentariše ove navode.

Ćurčićeva je oštro demantovala da je znala za njegova nedela, a potom je izjavila u emisiji i da je sam Zvezdan demantovao ove navode.

- Zvezdan je rekao da pogledate moj pasoš, gde je on bio, a gde ja - rekla je Ana u emisiji, otklonivši svaku sumnju.

Ana je bila iskrena u emisiji, te govorila i o tužbama, Mileni Kačavendi, Aci Buliću, ali i o nasilju za koje je tužila Slavnića.

Detaljnije o ovoj temi, pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.