Evo KOME će Lepa Lukić ostaviti svo svoje bogatstvo, stanove, kuće i restoran, ALI POD JEDNIM USLOVOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 09:52

Evo KOME će Lepa Lukić ostaviti svo svoje bogatstvo, stanove, kuće i restoran, ALI POD JEDNIM USLOVOM

Pevačica je otkrila da je već napisala testament, a kako svoju decu nije imala, sa svom imovinom koju je stekla tokom života, ovo je odlučila da uradi.

Legendarna pevačica narodne muzike, Lepa Lukić, otkrila je da je već napisala testament i da će svu svoju imovinu i bogatstvo ostaviti svom bratancu Radisavu, ali samo ako ispuni jedan uslov.

Pevačicin bratanac bi trebalo da nasledi restoran, dva stana, kuću i svu Lepinu ušteđevinu, ali samo ukoliko bude brinuo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o njenoj mački Mazi.

- Napisala sam testament u kom sam navela da moj bratanac mora da brine o mački, ako ja odem pre nje. Radisav treba da čuva Mazu, da je pazi i mazi i naslediće sve što sam stekla tokom života. To sve stoji u dokumentu koji čuva moj advokat - rekla je Lepa i dodala da je veoma vezana za macu koju je udomila pre devet godina.

- Ona je čudo od mačke, ja je doživljavam kao svoje dete. Zato sam morala da je zbrinem i da znam da će biti dobro kada ja odem na onaj svet. Od 2011. nas dve živimo zajedno kao majka i ćerka - ispričala je Lepa za "Informer" i istakla da sa Mazom priča kao sa čovekom.

- Mnogo je pametna, ma pametnija je od mene! Ona se nikad nije pela na sto dok ja jedem, kao što to rade druge mačke. Ima svoje granule i kada kaže: "Mjauuu", ja je pitam:"Sine, reci mi šta hoćeš, kaži majci šta želiš?" Odemo zajedno do mesta gde stoji njena posuda za hranu i ja joj sipam granule da jede. Kada se nakrka, odemo u spavaću sobu, ja ugasim svetlo, a ona se popne na krevet i čeka me da zajedno spavamo. Da živim sama, ja bih odlepila! Uz Mazu nikada nisam sama - ispričala je ona.

Srbija Danas/Informer/Prenela N.P.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.