Evo KO JE ALEN kog dovode u VEZU sa Aneli: Pravu istinu iznela sestra Sita - Klupko se odmotava

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 11:18

Evo KO JE ALEN kog dovode u VEZU sa Aneli: Pravu istinu iznela sestra Sita - Klupko se odmotava

Vreme je da činjenice ugledaju svetlost dana.

Na samom početku sinoćne emisije "Elita specijal" došlo je do iznenadnom preokreta i u program uživo se uključila se rođena sestra Aneli Ahmić, Sita Ahmić, koja je obavila razgovor sa Darkom Tanasijević i progovorila o gorućim detaljima koji mnogima nisu bili jasni, a pogotovo ko je Alen, kojeg je Aneli pomenula kad joj je majka došla u posetu za Novu godinu.

- Dok smo pričali njemu je smetala to Anelino ponašanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u "Eliti", ja sam pokušala da mu objasnim da je ona ušla totalno slomljena u rijaliti, jer ona nije kvarna i ne može se uklopiti tako lako u to okruženje. Za Munju mu takođe nije bilo jasno šta se dešava. Janjuš je isključivo ljut zbog situacije sa Munjom i otkako je mama došla u posetu, to je jedino - govorila je Sita na samom početku razgovora.

- Alen je kao naš član porodice, on nikad ništa nije imao sa Aneli, tako da je ja molim da kaže šta je istina, jer će se posložiti to sve. Meni nije jasan tok razgovora mame i nje, ali ja tvrdim da ništa nisu nikad imali, on je samo naš prijatelj i to je to - govorila je Sita.

- Ja sam Janjušu objasnila ko je taj čovek. Ja neću ulaziti u detalje šta znači to da je čeka on napolju, ja znam da ranije ništa nije bilo između njih ali da li su bili u nekom muvanju to ne znam. Za detalje sa njim ja stvarno ne znam. Ja ne podržavam šta je pisala i šta je sve rekla. Kad bih ušla rekla bih joj da li si ti ponela tikvu ili glavu u kuću. Volela bih da ispriča pravu istinu i to joj poručujem - pričala je Ahmićeva u sinoćnjem uključenju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.