Erotski triler u kojem su glumili – temeljio se na njihovom braku!

Izvor: Poznati.info, 25.Okt.2012, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erotski triler u kojem su glumili – temeljio se na njihovom braku!

Nicole Kidman progovorila je o ulozi u filmu ‘Širom zatvorenih očiju’ u kojem je glumila sa svojim tadašnjim suprugom Tomom Kruzom.

Glumica je priznala kako je erotski triler o problematičnom bračnom paru temeljen na njenom privatnom životu i braku s Tomom Kruzom. Uprkos tome što su se rastali dve godine nakon snimanja filma, Kidman je porekla da je to bio razlog. ‘Ljudi misle da je snimanje filma bio početak kraja našeg braka. Ja ne mislim tako’, izjavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << je.

Objašnjavajući kako je redatelj Stanley Kubrick pokušavao bazirati likove Alice i Billa Harforda na njihovom braku, rekla je: ‘Na filmu su muž i žena u sukobu, a Stanley je hteo da naš brak iskoristimo kao pretpostavljenu stvarnost.’

Priznala je kako i dan danas ne razume film u potpunosti. ‘Pitaju me je li nam Stanley ikada rekao o čemu se zapravo radi u filmu i odgovor je ne. On nije verovao u interpretaciju’, rekla je glumica.

Izvor: Dnevnik.hr

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Kidman i Kruz: Da li je seks bio pravi u filmu "Širom zatvorenih očiju"?

Izvor: NaDlanu.com, 25.Okt.2012

Godinama nakon razvoda, Nikol Kidman je progovorila o ulozi u filmu Stenlija Kjubrika "Širom zatvorenih očiju" u kome je glumila sa tadašnjim suprugom Tomom Kruzom. ..Iako se godinama sumnjalo da se upravo radi o sledećem, glumica Nikol Kidman je konačno priznala da je erotski triler o problematičnom...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.