Izvor: Scandal.rs, 09.Apr.2020, 19:55

Eminin bivši izneo detalje u javnost! Aladin progovorio o šestomesečnom braku sa njom!

Prema tvrdnjama izvora upućenim u njenu životnu priču, lepa Emina je sa 17. godina pobegla od kuće i udala se za Aladina, sa kojim je živela u njegovom porodičnom domu u Novom Pazaru.

PROČITAJTE JOŠ: Gagijeva bivša verenica otkrila sve o TUČI Andreja i Gagija! Pa žestoko osudila Anabelu!

PROČITAJTE JOŠ: Darko Lazić progovorio o svadbi sa Marinom! Nakon 13 prekršaja i kazne od 80.000 rešio da se skrasi!

PROČITAJTE JOŠ: Ana >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Nikolić potvrdila glasine? Ovo je dokaz da je ugradila prsten oko želuca? (FOTO)

Razvod je usledio posle samo šest meseci – iako pevačica nikada nije želela da javno govori o razlozima, to je svojevremeno učinio njen bivši svekar Rustem, koji je priznao da su problemi nastali onda kada je Jahovićeva izrazila želju da se profesionalno bavi pevanjem, dok su je oni nasuprot tome videli kao porodičnu ženu, majku i domaćicu.

Pre tačno dve godine na njegovom profilu na Fejsbuku osvanuo je link vesti o njemu samom i braku sa Eminom, na šta je Aladin ostavio komentar:

– Ajoj! Bilo, ne ponovilo se!“ čime je, smatraju mnogi, svima jasno stavio do znanja da je svoju „epizodu“ sa Eminom zaboravio davnih dana, te da ne želi da se vraća u prošlost.

– Rustem je najjači – dodao je, takođe, Aladin, čime je podržao javni istup svog oca i njegove izjave o Emini i njemu samom.

Eminin bivši muž Aladin je u braku, otac je troje dece i ima 44 godine. I dalje živi u Novom Pazaru i ima privatni, porodični biznis – poseduje šest maloprodajnih objekata, dva magacina i moderan salon za prodaju keramičkih pločica i sanitarija.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.