Emina Jahović u žiriju rijalitija ”Voice”!

Izvor: Poznati.info, 31.Maj.2013, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović u žiriju rijalitija ”Voice”!

Emina Jahović veoma vredno radi. Osim toga što je izbacila singl i na srpskom i na turskom jeziku, snimila spot za obe verzije, lepa pevačica snima i novi album. Kako saznajemo, materijal je pri kraju, a novi CD izdaće ”Siti rekords”. Ali, tu nije kraj njenim aktivnostima! Ona je poslednjih nekoliko dana provela u razgovorima sa Milicom Mitrović, te su ove dve dame pregovarale o saradnji na nekoliko različitih polja.

Emina Jahović | Foto: Nenad Milošević >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info <<

Emina Jahović je prvi izabrani član žirija muzičkog rijalitija ”Voice”, saznaje Svet. Ovaj šou s emitovanjem kreće od septembra na ružičastoj televiziji, koja je za njega kupila licencu.

U pitanju je jedan od najpopularnijih muzičkih šou programa u svetu, a u žiriju su uvek bile samo velike muzičke zvezde, od kojih će kandidati moći mnogo toga da nauče.

A kako Emina, osim što peva, i piše pesme za sebe, ali i svoje kolege, sasvim sigurno će imati i te kako šta da prenese onim budućim muzičkim zvezdama koje na ”slepim” audicijama bude izabrala.

Izvor: Alo.rs

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.