Emina Jahović fotografijom iz bolnice zabrinula fanove

Izvor: Tracara.com, 17.Okt.2016, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović fotografijom iz bolnice zabrinula fanove

Preforsirala se (foto: Instagram/yaemina) Emina Jahović Sandal zabrinula je fanove kada je objavila fotografiju na kojoj prima infuziju. “Ne možete baš sve da postignete, ponekad morate da se zaustavite”, napisala je Emina uz fotografiju i izazvala strepnju među fanovima, koji su je u komentarima odmah upitali šta nije u redi i poželeli joj brz oporavak. U can’t do everything, sometimes u have to ✋. ☺️😉😌 A photo posted by Music & Fragrance (@yaemina) on Oct 17, 2016 >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << at 3:06am PDT Kako prenosi Alo, popularna pevačica već duže vreme ‘vuče’ prehladu, ali je uprkos tome vredno radila što je uzrokovalo malaksalost. Zbog toga je morala da primi infuziju, a lekari su joj naredili strogo mirovanje u narednim danima. Nadamo se da će se supruga Mustafe Sandala uskoro u potpunosti oporaviti.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Devojke su odlepile: Veljko Ražnatović se skinuo za Instagram

Izvor: Tracara.com, 17.Okt.2016

(foto: Instagram/vr_arktigar) Sve devojke, koje prate Instagram profil Veljka Ražnatovića, bile su oduševljene njegovom novom fotografijom, na kojoj pozira samo u donjem vešu. Poznato je da Veljko važi za velikog šarmera. Često obraduje svoje ženske fanove izazovnim fotografijama, ali poslednja...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.