Elektra Elit progovorila O HAPŠENJU i ZATVORU: Transrodna pevačica otkrila kako je TRETIRA POLICIJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2022, 12:34

Elektra Elit progovorila O HAPŠENJU i ZATVORU: Transrodna pevačica otkrila kako je TRETIRA POLICIJA!

Obelodanila sve!

Transrodna pevačica, Elektra Elit juče je snimala spot za svoju novu pesmu, a tom prilikom je otkrila šta se dogodilo u Švajcarskoj kada su je uhapsili.

- Meni ovo nije prvi put da sam uhapšena. Ja na tri meseca idem na 24 sata u zatvor, verovatno mnogo vole da me gledaju (smeh). Nije jednostavno, ali kad znaš da imaš dobrog advokata i da samo 24 sata moraš da budeš tamo, to je to - rekla je ona, pa dodala:

- Sad kada se to završi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imamo sudski proces, da li će biti vraćanje para ljudima za to što su platili ili ne, videćemo - istakla je, pa otkrila kako se policajci ophode prema njoj.

- Nežni su, nisu grubi, mada ja volim kada su grubi, ali ajde - rekla je Elektra.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

BONUS VIDEO Elektra o najstarijem zanatu: "Ja sam mašina"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.